Passion för att hjälpa

Vi hjälper dig att anlita bokföringsbyråer & redovisningskonsulter!

Om Redovisningsmäklarna

Passion för att hjälpa

Redovisningsmäklarna hjälper dig att hitta bra tjänsteföretag när du behöver hjälp med företagets ekonomi. Tjänsten är helt gratis för dig att använda och du sparar dyrbar tid genom att låta oss ta in offerter åt dig. Vår vision är att skapa en transparent marknad för tjänster inom redovisning och revision. Vi strävar efter att göra det enkelt för dig att fatta rätt beslut, där både kvalitet och pris är invägda faktorer.

Du beskriver vad du behöver hjälp med t.ex. redovisning, bokföring eller rådgivning och skickar in din förfrågan som matchas med företag verksamma i den bransch och kommun du söker. Du blir sedan kontaktad av tre företag som är intresserade av att utföra ditt uppdrag och du väljer själv vem du vill anlita för att utföra uppdraget.

Ja, det är alltid helt gratis för dig att skicka in en förfrågan och använda RedovisningsMäklarna.

Dina uppgifter syns bara när ett företag besvarat ditt uppdrag och publiceras aldrig offentligt. Max tre företag kan besvara din förfrågan och först då får de tillgång till dina kontaktuppgifter. Du blir kontaktad via telefon eller e-post

Vi läser alltid genom alla förfrågningar och arbetar effektivt för att du snabbt ska få hjälp. När vi publicerat din förfrågan matchas den med företag verksamma i det område du söker. Vanligtvis blir du kontaktad av intresserade företag inom en timme från det att du gjort din förfrågan.