REVISION

Driver du ett företag och behöver anlita en professionell revisor? Vi hjälper dig hitta rätt!

Få 3 gratis offerter inom 24h!

Så här fungerar det

1. Fyll i formuläret

Berätta lite om dig själv och den typ av hjälp du behöver. Du är igång på mindre än 2 minuter.

2. Jämför offerter

Vi hittar de experter som vi anser passar dina behov bäst och du får 3 skräddarsydda erbjudanden att välja mellan.

3. Välj lösning

Du väljer den offerten vars kvalité och pris passar dig bäst och inleder därefter ett samarbete med den valda rådgivaren.

Snabbt och enkelt, vi hjälper dig med revision

Kom igång redan idag!

Driver du ett företag och behöver anlita en professionell revisor? Det kan skilja mycket både i pris och kompetens och det är väldigt viktigt att valet av revisor känns rätt. På Redovisningsmäklarna får du upp till tre offerter från revisorer nära dig som vill och kan ta sig an ditt uppdrag.

Detta gör det enkelt för dig att jämföra olika erbjudanden innan du bestämmer dig. Fundera på om du behöver en auktoriserad revisor och ungefär hur mycket hjälp du behöver. När du väljer revisor är det bra att jämföra flera olika innan du väljer vem du vill samarbeta med.

Vi har hjälpt över 1000-tals kunder!

Vad våra kunder säger om oss
Bra service, och fick hjälpt snabbt och enkelt. Helt över förväntan! Kommer definitivt använda denna tjänst igen i framtiden.
Omdöme - Christian
Christian Berg
Egenföretagare
Mycket bra, är en bra sammanfattning på den servicen PD Ekonomi AB utför. Informationen och presentationen va bra och lärorikt. Jag har fullt förtroende för detta bolag.
David Larsson
Egenföretagare
Motsvarade mina förväntningar! Allt gick smidigt och de som hjälpte mig var fantastiska! Är supernöjd och rekommenderar dom gärna...
Omdöme - Sofie
Sofie Berqvist
Egenföretagare