EKONOMISK RÅDGIVNING

Om din förening är på jakt efter en ekonomisk förvaltare har ni hittat rätt. Kontakta oss via formuläret!

Få 3 gratis offerter inom 24h!

Så här fungerar det

1. Fyll i formuläret

Berätta lite om dig själv och den typ av hjälp du behöver. Du är igång på mindre än 2 minuter.

2. Jämför offerter

Vi hittar de experter som vi anser passar dina behov bäst och du får 3 skräddarsydda erbjudanden att välja mellan.

3. Välj lösning

Du väljer den offerten vars kvalité och pris passar dig bäst och inleder därefter ett samarbete med den valda rådgivaren.

Vi är redo! Är du? Vi hjälper dig med ekonomisk rådgivning

Kom igång redan idag!

Om din förening är på jakt efter en ekonomisk förvaltare har ni hittat rätt. Här får ni snabbt och enkelt offerter från upp till tre eller flera olika företag som kan hjälpa till. På så sätt kan ni jämföra både priser och upplägg så att ni kan välja det som passar föreningen allra bäst. Ekonomistyrning innebär att företagsledning vidtar åtgärder för att nå de ekonomiska mål som har tagits fram.

En Auktoriserad Redovisningskonsult kan hjälpa företaget genom att föreslå åtgärder, sätta mål för att styra verksamheten mot de finansiella målen. Ekonomistyrning syftar ofta till att styra verksamheten mot de ekonomiska mål som har satts för att maximera verksamhetens vinst.

Vi har hjälpt över 1000-tals kunder!

Vad våra kunder säger om oss
Bra service, och fick hjälpt snabbt och enkelt. Helt över förväntan! Kommer definitivt använda denna tjänst igen i framtiden.
Omdöme - Christian
Christian Berg
Egenföretagare
Mycket bra, är en bra sammanfattning på den servicen PD Ekonomi AB utför. Informationen och presentationen va bra och lärorikt. Jag har fullt förtroende för detta bolag.
David Larsson
Egenföretagare
Motsvarade mina förväntningar! Allt gick smidigt och de som hjälpte mig var fantastiska! Är supernöjd och rekommenderar dom gärna...
Omdöme - Sofie
Sofie Berqvist
Egenföretagare

Få 3 gratis offerter inom 24h!