LIKVIDATION

Vi kopplar dig samman med specialister inom området, helt kostnadsfritt.

Få 3 gratis offerter inom 24h!

Så här fungerar det

1. Fyll i formuläret

Berätta lite om dig själv och den typ av hjälp du behöver. Du är igång på mindre än 2 minuter.

2. Jämför offerter

Vi hittar de experter som vi anser passar dina behov bäst och du får 3 skräddarsydda erbjudanden att välja mellan.

3. Välj lösning

Du väljer den offerten vars kvalité och pris passar dig bäst och inleder därefter ett samarbete med den valda rådgivaren.

Snabbt och enkelt, vi hjälper dig med likvidation

Kom igång redan idag!

Vi kopplar dig samman med specialister inom området, helt kostnadsfritt. Du får en snabb återkoppling ifrån ekonomiexperter som är intresserade av att hjälpa dig efter att du har beskrivit ditt ärande.
 
Därefter väljer du tryggt och enkelt själv den aktören som känns bäst för dig. Ett smidigare och oftast billigare sätt är en snabbavveckling. Det innebär att ett pålitligt lagerbolag köper ditt företag och sedan lägger ner det i sitt bolags regi.
 
Det innebär att du får pengar omedelbart och kan sedan lägga allting bakom dig. Bolaget garanterar upplösning av ditt företag genom likvidation eller fusion och dem sköter alla bolagets åtaganden under tiden, såsom skattedeklarationer och årsredovisningar.

Vi har hjälpt över 1000-tals kunder!

Vad våra kunder säger om oss
Bra service, och fick hjälpt snabbt och enkelt. Helt över förväntan! Kommer definitivt använda denna tjänst igen i framtiden.
Omdöme - Christian
Christian Berg
Egenföretagare
Mycket bra, är en bra sammanfattning på den servicen PD Ekonomi AB utför. Informationen och presentationen va bra och lärorikt. Jag har fullt förtroende för detta bolag.
David Larsson
Egenföretagare
Motsvarade mina förväntningar! Allt gick smidigt och de som hjälpte mig var fantastiska! Är supernöjd och rekommenderar dom gärna...
Omdöme - Sofie
Sofie Berqvist
Egenföretagare